FLEXOTOP

FLEXOTOP™ er wetpour KOMPAN-merkevare, basert på flere høykvalitetsmaterialer som tillater deg å lage et syntetisk dekke av høy kvalitet. FLEXOTOP™ har følgende fordeler: 

  • Beste evne til å absorbere støt med lang varighet og uten giftige komponenter.
  • Porene gir god drenering, avgir ikke rester, skliresistent, elastisk og en uniform overflate uten sømmer eller skjøter.
  • Støydempende
  • Kan brukes i alle værforhold og er svært UV resistent
  • Konfortabelt å gå på samt rullestolvennlig
  • Lave kostnader knyttet til vedlikehold, langvarig og miljøvennlig
  • Overflater kan bli reparert og renovert ved skade
  • God ytelse under flammetest av materialene
  • Potensiale for designkreativitet inkludert 2D og 3D grafikker og et bredt spekter av farger og fargeblandinger. Deignere kan la fantasien løpe fritt
  • Testet og sertifisert under EN-1177:2008 og BS-7188:1988+A2:2009

FLEXOTOP™ kan bli brukt i mange forskjellige miljøer, der sikkerhet og komfort står i første rekke

Potensiale for designkreativitet inkludert 2D og 3D grafikker og et bredt spekter av farger og fargeblandinger. Deignere kan la fantasien løpe fritt.

Fysisk

Sosial / emosjonell

Kognitiv

Kreativ

Materialet FLEXOTOP™ er laget på stedet av to gummilag som er lagt oppå hverandre. Det underste laget er basen som gir dekke sin støtabsorberende evne.

Tykkheten av dette laget må derfor justeres til den maksimale fallhøyden på lekeplassen. Toppdekket er omtrent 10-15 mm tykt og beskytter den støtabsorberende basen fra bruk og slittasje. Dette er hvor du kan bruke forskjellige farger og designe deres helt eget dekke med figurer og former.

Underlaget "basen" består av 100% resirkulert gummi, primært fra resirkulerte bildekk. Alle dekk er nøye renset for å fjærne alt bremsestøv eller andre tekstilforurensninger før de er prosessert. Det ferdige materialet er så sortert ved å bruke megneter for å forsikre at ingen metallfragmenter ligger igjen før gumien blir granulert.

Materialet i dette laget blir kalt SBR og størrelsen på granulene er mellom 2-6 mm. Dette laget er limt med en flammeresistent polyuretanharpiks. Det øverste laget består av spesiallaget eller resirkulert premium EPDM granulater. Dette inneholder mer enn 21% jomfru polymer og er tilgjengelig i mer enn 30 forskjellige farger og blandingsfarger. Dette laget er også bundet av polyuretanharpiks. For en pen finish bruker vi en granulatstørrelse på mellom 1 og 3,5 mm.

Se alle tilgjengelige farger og les mer om FLEXOTOP™ materialene her