Eiffeltårnet, Paris

KOMPAN lekeplasser omgir en av verdens mest besøkte monumenter for å underholde og utvide opplevelsen for turister og lokalbefolkningen.

I skyggen av trærne og i rekkevidde av en kort spasertur fra en av verdens største ikoner ligger flere KOMPAN lekeplasser. Hvert år besøker millioner av parisiere og turister parkene rundt Eiffeltårnet for å beundre tårnet, slappe av i parken, samles for piknik eller leke på lekeplassene. Lekeplassene er mye brukt, men selv etter mange år forblir KOMPAN lekeapparatet trygge og morsomme, mens de krever lite vedlikehold.

Flytter grenser

Eiffeltårnet ble bygget for 1889's verdensmesse for å vise kunst av moderne ingeniører. På den tiden symboliserte tårnet den vitenskapelige progresjonen, og at grensene for det som var mulig var blitt flyttet. KOMPAN-lekeplasser sikter på å stimulere barn til å utforske og utvikle sine grenser for å bli fremtidens forskere og kunstnere.

Parkene rundt Eiffeltårnet har et bredt spekter av KOMPAN lekeapparater for å stimulere barn i alle aldre. Barn kan utvikle ferdigheter i en moderne Galaxy stålstruktur, tradisjonelle lekehus, et leketog, mange forskjellige vippedyr og i en Explorer Dome som skaper klatring i en 3D-struktur.

Fysisk

Sosial / emosjonell

Kognitiv

Kreativ

EiffelTowerChampDeMarsTrainPlay.jpg

EiffelTowerChampDeMarsPlay.jpg

Eiffeltårnet

Île-de-France, Paris 75007, Frankrike

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.

 

1 Left section
2 Right section