Diamanten blant utendørsmøbler

Styrke pakket inn i skjønnhet - tidsløs estetikk

Styrke pakket inn i skjønnhet - tidsløs estetikk

AGORA serien er en av de mest hardføre serien av utemøbler på markedet og tilbyr alle produktene i sortimentet i svært hardføre og motstandsdyktige stålversjoner. Foruten å være svært holdbare er serien også utviklet for å imøtekomme de nyeste universielle designprinsipper for utemøbler, uten å gå på bekostning av design. Med disse kvalitetene fikk AGORA serien en Red Dot Design Award i 2019.

Serien introduserer nå et nytt design til sortimentet sit - The Hangout. Som i resten av sortimentet tilbys det nye designet i en mye slitesterk stålversjon og i en rekke farger som passer den enkelte kundes behov.  

 

Utforsk utemøbelkatalogen vår her

Outdoor_Furniture_2-pcs-stacked1_500.png

Ren stål - lang levetid

Agorasteel_horisontal2.jpg

Hele AGORA serien er tilgjengelig i en svært hærverksresistente stålversjoner der bord og seter er laget av perforert HDG stål. Rammen er i varmgalvanisert stål, og gir lite behov for vedlikehold.

Et behagelig sted å slappe av

Agorasteel_horisontal1.jpg

Med det nye designet Hangout får både små og store et nytt sted å møtes. Med Hangout har man muligheten for både å stå og sitte. Dett gjør at det passer godt inn i idrettsanlegg som tilskuerplass, i parker som et uformelt møtested eller i uteområdene på skolen hvor tweens og tenåringene kan trekke seg tilbake.

Inkluderende som standard

Agorasteel_inclusive_horisontal3.jpg

Ved å installere et AGORA utemøbel på en offentlig plass går man utover de generelle kravene for inkluderende design. AGORA's inclusive design gjør det mulig for rullestolbrukene å få full tilgang til bordet og dermed få de samme sosiale opplevelser som mennesker uten funksjonshemninger.

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.