COROCORD™ kvalitetsmaterialer

Utviklet for å vare

3-elementer.jpg

Stålmast

Spacenet har en mast av sømløst høykvalitetsstål i midten. Mastens struktur som pendelstøtte har statiske fordeler og utligner svingebevegelsene i Spacenet. Mastene er varmforsinket som standard, og pulverbelegget i RAL-farge er valgfritt.

Corocord tau

Corocord-tauet er av en spesiell Hercules-type, med galvanisert sekstråders ståltråd og en ståltrådkjerne, og er nesten umulig å slite ut. Hver tråd er stramt tvinnet med PES-garn, som smeltes på hver individuelle tråd, slik at et hardere PES-belegg fortsatt beskytter hver tråd etter at friksjon har fjernet overflatefibrene, noe som gjør tauene veldig sikre mot slitasje og hærverk. Herdet Corocord-tau produseres bare av Corocord, og brukes utelukkende i Corocord Spacenet og Corocords tauløsninger. Og bare i tilfelle: Slitt eller vandalisert tau kan byttes på stedet.

'S' Klemmer

Corocords S-klemmer brukes som universaltilkoblinger i Corocords produkter. De er laget av rustfritt stål og har en diameter på 8 mm. Endene er avrundet, og hele klemmen trykkes rundt tauet med en spesiell hydraulikkpresse. Derfor kan de ikke fjernes med konvensjonelle redskaper.

PP-Coconut-Rope.jpg

PP KOKOSTAU

PP kokostau med en diameter på 150 mm. Ståltrådkjernen har en bøssing i begge endene, som brukes til å feste tauet til eksisterende tilkoblingselementer.

SICHERUN.jpg

SIKRINGSTAU / SIKKERHETSANKER

Alle hovedtauene (kanttau fra Spacenet) eller utstyr med fire strammepunkter er utstyrt med et ekstra sikringstau. Dersom en av hovedkoblingene svikter, sikrer sikringstauet Spacenets stabilitet. 

Corocord-mast-membranes.jpg

COROCORD MAST MEMBRANER

Corocord membraner består av friksjonssikkert gummiert materiale av samme kvalitet som transportbånd og har høy UV-bestandighet. Testet og i samsvar med strenge PAH-krav. Den har en firelags armering av vevet polyester. Armeringen og de to overflatelagene gir en total tykkelse 7,5 mm. Membranene er ekstremt vanskelig å skade ved bruk av en pennekniv, i kontrast til vanlig teltstoff, med en tykkelse på 1 til 2 mm. Membraner er tilgjengelige i forskjellige farger.

Corocord-aluminium-Clamps.jpg

COROCORD ALUMINIUM-KLEMMER

Corocord aluminiumklemmer brukes som koblinger mellom stålstenger og tau. To støpte aluminiumformer er skrudd sammen. Høyden på klemmene varierer derfor.

Corocord-membranes.jpg

COROCORD MEMBRANER

Corocord membraner er laget av slitasje- og UV-bestandig gummi med firelags polyesterstoff for forsterkning. Corocord-produkter med armering og to overflatelag har en total tykkelse 7,5 mm. Designet gjør membranenet kuttbestandig og tåler nesten alt.