Copenhagen International School

En skole med bærekraftsambisjoner

En skole med bærekraftsambisjoner

Bærekrafts og utdannelsesmestre er sentrale elementer for Copenhagen International School (CIS). Skolen har satt opp til å bli en 100% bærekraftig institusjon og utdanne og inspirere studenter til å lede verden på en mer bærekraftig vei for fremtiden.

Skolebygget har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale designpriser med sitt unike arkitektoniske utseende og 12.000 solcellepaneler på forsiden. Solcellene legger ikke bare til skolens design, de dekker også 50% av skolens energiforbruk.

Ambisiøs når du velger partner

Som med alle andre aspekter av skolen ble listen lagt ekstremt høyt når man bestemte seg for en leverandør for å installere og designe det nye lekeområdet på skolens 2. etasje. Skolen var klar over sine krav. Det måtte være svært slitesterkt for å være bærekraftig, og trygt og inspirerende for barna.

Skolen samarbeidet med KOMPAN som holder miljøstandarden ISO 14001-sertifisering for å bygge sin nye store lekeplass i 2. etasje med utsikt over havet. KOMPANs strategi om bærekraftig lek passer perfekt med CISs ambisiøse bærekraftstrategi. KOMPAN bruker bærekraftig og resirkulert materiale kombinert med et sterkt fokus på å redusere avfall i produksjonen.

 

Det perfekte redskapet for læring

Det perfekte redskapet for læring

Skolen har barn med nasjonaliteter fra hele verden, og dermed veldig forskjellige kulturer for lek. Lekområdet er designet for å gi barna en universell lekeopplevelse som vil utfordre og inspirere dem til å bli mestere i en rettferdig og bærekraftig verden.

Lekeapparater som fugleredehuske, Supernova, Galaxy-strukturer, Robinia hytter, Corocord Octanett og Taubroen sikrer timevis med morro for barna.

Fysisk

Sosial / emosjonell

Kognitiv

Kreativ

Kompan---Copenhagen-International-School-4_1200x1200.jpg

Kompan---Copenhagen-International-School_1200x1200.jpg

Kompan---Copenhagen-International-School-62_1200x1200.jpg

Vi ønsket en holdbar løsning for å være miljøvennlige og noe som ville forandre og inspirere det kreative i studentene.

Thomas Nielsen

Kommunikasjonsdirektør

Copenhagen International School

Vi ønsket en holdbar løsning for å være miljøvennlige og noe som ville forandre og inspirere det kreative i studentene.

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.