Capestone Utendørs Treningsanlegg

Fitness i et nyutviklet nabolag i Mango Hill, rett nord for Brisbane.

Alt ved Capestone er deignet for at beboerne skal få mest mulig ut av å bo "lakeside". Rundt en innsjø er det et boligområde fult av moderne deigner-hus. Ideen har vært å lage et stilig, romslig og rolig nabolag lokalisert i nærhet til alt en moderne familie trenger. Nytt utendørs fitnessområde, tilgjengelig plassert i midten av boligområdet er designet for å oppmuntre de lokale og besøkende til å være utendørs og aktive.

Capestone utendørs fitness er basert på KOMPAN sitt Cross-trening system, som i 2017 vant "Best i Kategori" på den Australske Good Design Award. Området ble besøkt av Channel Ten's "Australia by Design" for å demonstrere det vinnende designet.

Ta en titt i videoen under.

Et samlepunkt i nabolaget

Holde formen er nå enkelt i Capestone, Mango Hill. Ved siden av en åpen park og turstier, finner du den innovative treningsparken som blir et perfekt sted å holde seg aktiv.

Parken er bygget opp med mange forskjellige treningsstasjoner som inkluderer slynger, kettlebells, dip bars, pull-up bars, hoppeboks, sit-up benk og stasjonære sykler. I tillgg til dette, er alt utstyr støttet av en telefon app for enkle instruksjoner og veiledning, treningsprogram, utfordringer, videoer og ernæringsråd.

Fysisk

Sosial / emosjonell

Ta en nærmere titt

Se videoen under for å se designet på området, og hvordan det passer inn i nabolaget. Videoen vil også gi deg insight om funksjonaliteten til utstyret, og hvordan man bruker det i en treningsøkt.

The best outdoor equipment I have come across, and it is designed to be used by all levels.

Dr. Tim Robards

Kiropraktor B.Sc(Ex.Sc) B.Med.Sc, M.Chiro

Robarmetoden

Capestone, Mango Hill

Queensland, Brisbane 4509, Australia