Boothville Barneskole

Lekeplass skreddersydd for å passe til skolens utviklingsplan

Lekeplass skreddersydd for å passe til skolens utviklingsplan

Sammen med lærerteamet på Boothville, designet KOMPAN en lekeplass skreddersydd etter skolens utviklingsplan. Lekeplassen passer perfekt for skolens pedagogiske mål om å bruke lekeplassen for å stimulere barna i mer enn bare det fysiske utviklingsområdet.

Den fargerike lekeplassen på Boothville gir ikke bare et trygt sted for barna å ha det gøy og samhandle med hverandre, men det gir også et verdifullt læringsmiljø der barna kan utvikle sine sosiale, emosjonelle, fysiske, kreative og kognitive ferdigheter.

 

Mer enn fysisk utvikling

Mer enn fysisk utvikling

Den fargerike lekeplassen med leketårn, sklier, samt sand og vannlek gir barna på Boothville en WOW-følelse. Sand- og vannlek gleder sansene og inviterer barna til å leke sammen og være kreative, alt mens de lærer å vente på tur. På lekeplassens "hjem og hage-stasjon" er alt mulig, og det er opp til barnas fantasi og kreativitet å finne ut hvilken historie eller rolle de ønsker å spille. De manipulerende og taktile elementene i lekeområdet stimulerer barnas sosiale og verbale samspill. Leketårnet gir forskjellige grovmotoriske aktiviteter som klatring, balanse og skliing.

Fysisk

Sosial / emosjonell

Kognitiv

Kreativ

rope1.jpg

water 1.jpg

playground1.jpg

Det er engasjerende, de er spente, de vil være ute i all slags vær

Rebecca Payne 

Pedagogisk leder

Boothville Barneskole

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.