Barnehagen King i Shenzhen, Kina

Unik lekeplass for et moderne læringsmiljø

Unik lekeplass for et moderne læringsmiljø

  • Den søte og vennlige bjørnen ønsker barn velkommen hver dag og byr på massevis av lek. Med en høyde på 6 meter kan bjørnen se ut på hele nabolaget.
  • Modern barnehagen designet for å være fleksibel og grenseløs fra barns perspektiv.
  • 2000 m2 utendørs område designet i samarbeide med Manfred Yuen fra GROUNDWORK Architecture
  • Ulike lekeplasser omgir bygningene, og bjørnen er midtpunktet.
  • Bjørnen ble valgt for sin symbolske verdi som søtt og snill, mens robiniatreet harmonerte veldig godt med designkonseptet til bygningen.

Se andre skreddersydde prosjekter

 

KingsKindergarten.jpg

Bjørn fylt med lek inne og ute

Bjørn fylt med lek inne og ute

Bjørnen er en lekekamerat fylt med utfordrende og underholdende lek. Klatring, skrå- og sammenkoblet nett - overalt i strukturen er de forskjellige aktivitetstypene tatt med for å tilby barna morsomme utfordringer mens de forsøker å nå toppen. Å klatre trener barns tverrkoordinering og styrke, og de store nettmaskene oppmuntrer barn til å sitte sammen og snakke.

Høyden gjør det mulig for barna å utfordre seg selv. Denne progresjonsopplevelsen er både spennende for barn og påvirker selvfølelsen positivt. For dem som ikke har lyst på å nå toppen i dag, men kanskje i morgen har fortsatt mye spenning og glede ved å leke med bjørnen. Med så mange som tre sklier i forskjellige høyder sørger den snille bjørnen for at alle barn blir belønnet med en magekittende tur ned.

Fysisk

Sosial / emosjonell

Kognitiv

Bear_Back_Hor1.jpg

 

Project_Hor1.jpg

 

KingsCorocord_Hor1.jpg

Bear_Inside_Hor2.jpg

 

Bear_foot_Hor2.jpg

 

KingsShip_Hor2.jpg

Det finnes et liten barn i ethvert hjerte, og de vil gjerne klatre og leke. KOMPANs bjørn Robbi gjør det mulig for barn som bor i byen å få sjanse til å leke og le som barn. I tillegg utvikler barna ulike evner når de leker.

Chengxiang Zhuang

Skoleleder

Trenger du veiledning?

Vi har nesten 50 års erfaring og vil hjelpe deg gjennom hele prosessen.