Velg lavere CO2-utslipp med KOMPAN

Vi gjør det mulig å redusere CO2-utslippet ved å velge produkter som enten er Born Green eller Made Green.

For en lysere fremtid for barna våre må vi alle ta ansvaret for å redusere CO2-utslipp. I følge FN må vi kutte CO2-utslippet med 45% før 2030 for å holde temperaturstigningen til bare 1,5 grader.

I vår bransje kommer mer enn 80% av CO2-utslippet fra de råvarer vi bruker, så vi har valgt å møte utfordringene. Målet vårt er å utvikle nye bærekraftige råvarer sammen med våre leverandører.

Som et resultat kan KOMPAN nå levere fulle lekeplassløsninger som er Born Green eller Made Green.

Born Green-produkter er laget av naturens eget byggemateriale: tre fra bærekraftig skogbruk. Det er derfor de kommer med svært lave CO2-utslipp. Made Green-produkter blir grønne fordi de er laget av resirkulerte materialer som havavfall, brukte tekstiler, matemballasje, brukte plastposer, osv. Våre nye Made Green-produkter, også kalt GreenLine, kommer med 50% reduksjon i CO2-utslippet mot de samme produktene fra 2014 (avhengig av valgt produkt).

Dette betyr at du nå kan gjøre et grønt valg når du kjøper en lekeplass.

Fremtidens sirkulære lekeplasser

KOMPAN har bygget den første av mange sirkulære lekeplasser. Vi brukte avfallsplast fra havet og forbrukene, samt gjenbrukstekstil. Og lekeplassen er like morsom som de alltid har vært i KOMPAN.


Grønne nyheter

Materialene våre 

Vi levere lekeplasser laget av materialer som enten er født grønne eller laget "grønne" av oss