Bærekraft

Vi bryr oss om barn og vi bryr oss om deres fremtid.

Let's Play Green.

For en lysere fremtid slutter vi aldri å undersøke måter å redusere vårt miljøavtrykk.

• I produksjonen av råmaterialer gjør vi det vi kan for å bruke bærekraftige ressurser eller råvarer generert gjennom gjenvunnet avfall.

• I produksjonslokalene våre gjenvinnes det lille avkappet vi har.

 

TRYGGE MATERIALOVERFLATER

En flott lekeplass samspiller med barn og barn berører, hopper, skyver, sparker og kan til og med kysse eller slikke lekeplassen. Derfor trenger alle overflater å være helt trygge. Vi går utover de nødvendige standarder for utendørs lekeplass og overholder også leketøystandarden EN 71-3 for bruk av enkelte elementer.

BÆREKRAFTIG TREVERK

Robinia er blant de mest fruktbare tresortene, den er sterk og vokser raskt, den perfekte matchen for våre treprodukter.

Robinia-forsyningene våre kommer fra land i Europa, fra plantasjer og fra naturlig skog under ansvarlig bærekraftig skogforvaltning.

Vi tilbyr også andre tresorter som er sertifisert av FSC®.

AVFALLSFRITT

På verkstedet blir materialbruken optimalisert, og resten blir resirkulert. For eksempel er datamaskingenerert prosess for utskjæring av paneler for å minimere rester og avkapp.

Dette, inkludert alt plastavkapp samles og resirkuleres i likhet med hver eneste sagflis.

RESIRKULERT PLAST

KOMPAN EcoCoreTM-panel som lages av HDPE, har mange bruksområder på lekeplasser og utendørs trening, som vegger, tak og seter.

Det er et meget holdbart, miljøvennlig panel, som ikke bare kan gjenvinnes etter bruk, men også består av en kjerne produsert av 100% resirkulert og kontrollert materiale.

CSR-RAPPORT

KOMPAN støtter de ti prinsippene for FNs Global Compact innen områdene Miljø, Klima, Sosial, Menneskerettigheter og Antikorrupsjon.

I denne årlige kommunikasjonen om fremdrift beskriver vi handlingene våre for å forbedre integreringen av Global Compact og dens prinsipper i vår forretningsstrategi kontinuerlig, kultur og daglig drift.

Les den komplette rapporten av KOMPAN (pdf)

RESIRKULERT TREVERK

Treplastkomposittpaneler brukes til våre ballbinger. De er laget av resirkulert trevirke og HDPE.

Foruten den grønne profilen, har panelet samme struktur som tre, er svært holdbart og trenger aldri maling eller behandling med olje.