Om Corocord

Som oppfineren og pionerene bak Spacenet i taulekebransjen har Corocord vært en verdensledende og anerkjent spesialist innenfor unike taukonstruksjoner som barna elsker i mer enn 45 år. 

Det hele begynte i Berlin i 1970, da Berlin-arkitekten Conrad Roland utviklet Corocord Play Spacenet — en sann oppfinnelse basert på en patentert taunettstruktur tilgjengelig fra alle fire sider, for en fantastisk tredimensjonal lek for barn i alle aldre. Fra ide til ferdig konsept og perfekt og håndlagd utførelse har Corocord-teamet funnet opp og designet innovative lekeapparater for ulike alders- og brukergrupper gjennom mange år.

I dag står Corocords løsninger som uttrykksfulle arkitektoniske skulpturer og magiske attraksjoner på lekeplasser over hele verden. Lekenettenes gjennomsiktig utseende gjør at de passer i alle miljøer, med en estetisk tiltalende design. Ofte beskrevet som ekte landemerker, og til og med fantastiske moderne kunstverk. Taustrukturene har plass til mange barn samtidig og åpner uendelige muligheter for samhandling og lekeaktiviteter som klatring, husking, rutsjing, hopping, spretting og balansering. Corocords ingeniører har lagt spesiell vekt på ergonomi og sikkerhet, slik at foreldrene kan være sikre på at å klatre i Corocord-nett er en trygg lek som gir overlegen fysisk utfoldelse. 

I tillegg har nettene spesielle taukonstruksjoner som er styrket gjennom en prosess utviklet av Corocord:

Polyesterhylsen er smeltet på hvert fiber individuelt, slik at etter at friksjonen har fjernet overflatefibrene, har man fortsatt et hardere polyesterbelegg som beskytter hvert fiber. De forsterkede Corocord-tauene gir enestående slitestyrke og godt holdegrep, og brukes utelukkende i taunett produsert av Corocord.

Enten du ønsker et glassmanettårn i en solfylt park, ville Net Twister på en lekeplass, eller det innbydende Dream Catcher på en grønn eng, har Spacenet-oppfinnerne i Corocord utviklet unike ideer til lekeprosjekter over hele verden. Vi har inkludert de vakre, lekende produktene og løsningene, slik at du kan se på dem. 

Lengst erfraring

Corocords lekeinstallasjoner bygger på fire tiår med læring og erfaring. Vi er opptatt av design og kvalitet, noe som gjør at vi fordyper oss i de små detaljene for å gi kundene de beste produktene og løsningene.

Vi samler inn tilbakemeldinger fra eksperter på barneomsorg og utdanning, landskapsarkitekter og engasjerte mennesker som jobber i lokalsamfunnene for å fremme produktinnovasjon. Vi jobber utrettelig med å skape sunnere og lykkeligere miljøer! 

horizontal2.jpg

DE MEST INNOVATIVE

Siden Spacenet, vår første unike oppfinnelse, har vi i flere tiår utviklet helt nye og innovative løsninger til en verden av lek: Skywalk, Loops og våre fantastiske kupler, eller Parkour og vårt Agility-konsept er bare noen eksempler på vår evne til å innovere og tilby nye måter å leke på. Vi gir kunder og barn over hele verden originale design, og kvaliteten og fordelene ved originale Corocord-produkter.

horizontal3.jpg

BEST PÅ BARNS UTVIKLING

Barnas velvære er det endelige målet. Det er vår oppgave å tilby førsteklasses lekeapparater som stimulerer sinn, kropp og sjel. Barna trenger rom for fantasi og utfordringer for å vokse og utvikle seg. Å klatre i en Corocord-struktur tilbyr en unik, tredimensjonal lekeopplevelse, og er en uendelig ressurs for å utforske grenser med venner i lek. 

inclusive.jpg

THE MOST INCLUSIVE

Inkludering av alle brukerne krever tilpasning til alle. Gjennomsiktigheten av Corocord gjør personer i alle aldre og med alle ferdighetsnivåer i stand til å kommunisere og samhandle visuelt — mellom alle høyder og avstander. Fra tauenes gripediameter til inngangspunktet — alle detaljene er designet universelt for å støtte ergonomien til et bredest mulig spekter av brukere. Vi verdsetter KOMPAN-filosofien: I en inkluderende lekeplass kan alle spille sammen eller leke med noe.

horizontalstandard.jpg

DE HØYESTE STANDARDENE

ISO 9001-sertifisering dokumenterer høyeste kvalitet. Vi følger permanente, interne sikkerhetsrutiner, i henhold til EN1176 (Europa), AS (Australia), ASTM og CSA (Nord-Amerika), med kontroll og godkjenning fra TÜV og IPEMA. For optimal sikkerhet har alle standard Corocord-produkter i denne katalogen et TÜV-sertifikat. Kritiske deler er laget av svært holdbart stål. Store taunettstrukturer har sikkerhetsfunksjoner med dobbel og trippel sikkerhet. 

horizontal4.jpg

A LIFE-LONG SERVICE!

Mange produkter fra andre leverandører kommer og går, mens Corocords taustrukturer blir stående. Noen sier at strukturene våre blir enda bedre over tid. Med topp kvalitet og holdbarhet tilbyr vi markedsledende garantier og livstidsservice og -support — der du trenger det. 

Stol på oss! 

Alle våre COROCORD produkter