KUNDESERVICE LIVET UT

Lekeplassutstyr

Du kan alltid stole på at KOMPAN vil støtte hvert steg du tar – før, under og etter installeringen av ditt lekeplassutstyr.

Vi starter med et løfte om å opptrettholde de beste kvalitets- og sikkerhetsstandardene. Vi backer opp dette løftet med omfattende kvalitets- og sikkerhetssertifisering og den beste garantien på markedet.

Vårt omfattende kundeserviceprogram gjør at du aldri trenger å bekymre deg hvis du støter på utfordringer under planlegging, installasjon og vedlikehold av KOMPAN-produkter, eller under sikkerhetsinspeksjoner på lekeplassen din.

Bestilling av reservedeler er også enkelt med KOMPAN - takket være et omfattende sett av detaljerte diagrammer av våre lekeapparater og enkle instruksjoner for bestilling av delene du trenger. Du vil finne diagrammene og bestillingsinstruksjoner på vårt dedikerte nettsted for kundeservice: www.KOMPANMASTER.com

Hvis du ikke finner de svarene du leter etter på www.KOMPANMASTER.com , kan du ta kontakt med oss direkte. Vi kan kontaktes på e-post kompan.norge@kompan.com eller vår kundeservice på telefon 815 00 702.