Park og rekreasjon

KOMPAN tilbyr et bredt spekter av designløsninger for ulike stiler i miljøet, fra landsbygda til det urbane. Det brede utvalget av forskjellige produktserier tillater oss å sømløst blande elementer av produkt og landskapsarbeid, for hvilken som helst plassering.

Våre produkter er utviklet for å kreve de laveste nivåene av vedlikehold som er mulig, f. eks ved hjelp av høyeste kvalitet på materialer som er tilgjengelig og ingen ommaling av deler. Ihht vår erfaring, øker dette betraktelig lekeplassens levetid og fungerer som et sterkt forsvar mot mulig hærverk.
 
I KOMPAN forstår vi at det å levere lekeplasser som er inkluderende for alle nivåer, samtidig som de er morsomme, utfordrende og trygge, ikke er så rett frem som det kan virke. Det er derfor vi tilbyr en bred service for å levere og administrere:

 - konsultasjon
 - teknisk og visuell design
 - installasjon
 - vedlikehold og ettervern

KOMPANs tilnærming og forståelse av sentrale lekeverdier, gjør at vi har muligheten til å tilby lekeområder som representerer samfunnsdrømmer og vil dra nytte av helse og velvære til sine brukere i mange år framover.

       

 

Contact KOMPAN today

Contact KOMPAN today